La CUP de Tàrrega debatrà en una Assemblea Oberta els pressupostos municipals de 2017

En l'Assemblea Oberta del proper dijous 22 de desembre exposaran les seves propostes alternatives

Pressupostos Municipals Proposta CUP Tàrrega

El proper 29 de desembre és previst que es debatin al Ple de l’ajuntament de Tàrrega els pressupostos municipals per a l’any 2017. Previsiblement, la proposta presentada per l’equip de govern s’aprovarà, atès que els grups de CiU i PSC van pactar i governen plegats amb majoria absoluta.

La CUP de Tàrrega durà a terme una Assemblea Oberta per a debatre sobre els pressupostos municipals, ja que els pressupostos són la principal eina política d’un govern i de la qual se’n desprenen totes les activitats. Amb aquesta Assemblea Oberta la formació independentista explicarà com funciona un pressupost, quines són les seves propostes alternatives i quin és el deute que paga l’Ajuntament de Tàrrega, entre d’altres. La CUP considera que la informació ha de sortir molt més de la institució i no quedar-se en les quatre parets de l’edifici. En aquest cas, i segons afirmen els seus representants, “l’equip de govern hauria de fer almenys una audiència pública per a explicar davant de la ciutadania les decisions i les polítiques que pretén dur a terme amb els nous pressupostos”. A l’Assemblea Oberta hi poden participar tots els militants i simpatitzants de la CUP.

Aquesta no és la primera Assemblea Oberta que organitza la CUP de Tàrrega d’ençà que té representació al consistori. L’Assemblea Oberta tindrà lloc dijous 22 a les 19.30 h a la sala de l’Oficina Jove de l’Urgell (al costat de l’edifici de La Solana, a l’antic escorxador).

CUP Tàrrega, 20 de desembre de 2016