Sortegem entrades per la Fira de Teatre de Tàrrega 2015

La CUP de Tàrrega sortegem les entrades que l'Ajuntament de Tàrrega dóna als nostres regidors

Taquilles Fira Tàrrega 1

Com ja vam anunciar al primer Ple de l'Ajuntament el dia 9 de juliol de 2015, sortejarem les entrades de la Fira de teatre 2015 que l'Ajuntament dóna als nostres regidors. De la mateixa manera que vam renunciar als pins, les veneres i a les targetes de pàrquing, també renunciem a aquest petit privilegi perquè entenem que significa una distinció entre representants i representats que no hauria d'existir.

Si voleu entrar al sorteig seguiu els següents passos:

1. Entreu a l'inici de la nostra pàgina web, aneu al peu de pàgina, premeu el botó "Contacta" i ompliu els camps corresponents al telèfon i correu electrònic, i al cos del missatge escriviu el vostre nom i cognoms i el text "Entrades Fira". Tot seguit envieu.
2. Nosaltres us respondrem el correu, assignant-vos un número.
3. Imprimiu-vos el correu amb el número o guardeu-lo al mòbil per dur-lo el dia del sorteig.
4. Celebrarem el sorteig de forma presencial al casal El Rostoll (plaça dels Àlbers, Tàrrega) el dia 4 de setembre a les 22 hores, just després de l'ASSEMBLEA OBERTA que farem per preparar les eleccions del 27S a la Biblioteca Comarcal a les 20 hores. Si us toca i no hi sou, contactarem amb vosaltres per mail i esperarem la vostra resposta durant 24 hores.